AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kertenkele görmek

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kertenkele gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan kertenkele görmek tatsız durumların yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek dualarından hayır görmeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele doğurmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek daha rahat bir hayatı olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare kertenkele görmek zararını tamamen kapatacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek insanların alım gücünün azalacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir