AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele öldürmek

Kahve falında kertenkele öldürmek

Kahve falında kertenkele öldürmek patron olunacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek onlar için çabalayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkele öldürmek huzurunun kaçacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Kahve falında evinde kertenkele görmek makamının yükseleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi kertenkele görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare kertenkele görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir