AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir kertenkele görmek

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir kertenkele gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, maddi açıdan zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük kertenkele görmek kendisini işine vereceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yenilenme yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sıhhat kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele yemek çok büyük yenilikler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir