AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkeleden korkmak

Kahve falında kertenkeleden korkmak

Kahve falında kertenkeleden korkmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, dertleri biteceğine, işinin başından ayrılmayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkeleden korkmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında kertenkeleden korkmak yeni bir sayfa açacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kertenkele kovalamak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde kertenkele görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına inanılır.

Kahve falında iri kertenkele görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkele ezmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir