AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kendi çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kertenkele öldürmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, karlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe kertenkele görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulur.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir