AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda kertenkele gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kertenkele görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya alamet eder.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kertenkele görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, bunun da geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir