AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele sevmek

Kahve falında kertenkele sevmek

Kahve falında kertenkele sevmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele sevmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Kahve falında kertenkele sevmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare kertenkele görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, önemli kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kertenkele doğurmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kertenkele görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kertenkele yutmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir