AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın altında kertenkele gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe kertenkele görmek üzgün ve hasta olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir