AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kertenkele görmek

Kahve falında turuncu kertenkele görmek

Kahve falında turuncu kertenkele görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu kertenkele gördüyseniz:

  • Bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında turuncu kertenkele görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek rızkının da çoğalacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele sevmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi kertenkele görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evde kertenkele görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Kahve falında yavru kertenkele görmek zenginlik içinde olacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir