AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele yakalamak

Kahve falında kertenkele yakalamak

Kahve falında kertenkele yakalamak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele yakalamak gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Kahve falında kertenkele yakalamak çok mutlu ve huzurlu olacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek komşularla ters düşüleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalettir.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, atılan adımların zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında pembe kertenkele görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir