AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele görmek

Kahve falında kertenkele görmek

Kahve falında kertenkele görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kertenkele yemek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kertenkele görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet eder.

Kahve falında böcek kertenkele görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele yakalamak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir