AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kertenkele görmek

Kahve falında yavru kertenkele görmek

Kahve falında yavru kertenkele görmek sağlığın bozulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, geçim derdi çekeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında yavru kertenkele görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek endişe verici olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek duraklama yaşanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yutmak huzur ve şifa bulacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir