AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele sürüsü görmek

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek imkânlarını kaybedeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulur.

Kahve falında kertenkele sürüsü gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında kertenkele doğurmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında turuncu kertenkele görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalettir.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında uçan kertenkele görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir