AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kertenkele görmek

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü kertenkele gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet eder.

Kahve falında uçan kertenkele görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kertenkele doğurmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir