AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kertenkele görmek

Kahve falında pembe kertenkele görmek

Kahve falında pembe kertenkele görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, başarısızlığa düşeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe kertenkele gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Kahve falında pembe kertenkele görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kertenkele görmek iyi kısmetleri olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek musibetlerin yaşanacağına, hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir