AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele ve kaplumbağa görmek

Kahve falında kertenkele ve kaplumbağa görmek

Kahve falında kertenkele ve kaplumbağa görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, iyi huylar edineceğine, büyük başarılara imza atacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sağlığını geri kazanacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Kahve falında kertenkele ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında kertenkele ve kaplumbağa görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulur.

Kahve falında böcek kertenkele görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde kertenkele görmek neşeli zamanların yaşanacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele kesmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kovalamak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir