AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele kesmek

Kahve falında kertenkele kesmek

Kahve falında kertenkele kesmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele kesmek gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Kahve falında kertenkele kesmek bir uzmana başvurulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birçok kertenkele görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kertenkele görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dev kertenkele görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kertenkele görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir