AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, şerefe ve izzete, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, işinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli kertenkele görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kertenkele görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kertenkele öldürmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir