AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele ezmek

Kahve falında kertenkele ezmek

Kahve falında kertenkele ezmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında kertenkele ezmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Kahve falında kertenkele ezmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, rızkından olacağına inanılır.

Kahve falında birçok kertenkele görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkeleden kaçmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulur.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kertenkele görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kertenkele görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir