AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kertenkele görmek

Kahve falında renkli kertenkele görmek

Kahve falında renkli kertenkele görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında renkli kertenkele gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Kahve falında renkli kertenkele görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kertenkele görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kertenkele ezmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi kertenkele görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir