AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek zafer elde edeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, canının sağ olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk kertenkele gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kertenkele görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kertenkele görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna yorulur.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir