AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek başarıların çoğalacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir