AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının tabutunu görmek

Kahve falında arkadaşının tabutunu görmek

Kahve falında arkadaşının tabutunu görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sıkıntılarından arınacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının tabutunu gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında arkadaşının tabutunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet eder.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak sorumlu tutacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanı tabutta görmek büyük üzüntüler olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir