AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tabutta görmek

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı tabutta gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek kısmetin bollaşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak yeni çalışmalar ortaya konacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını tabutta görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek böylece hayatından memnun olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi tabutta görmek gün sayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet eder.

Kahve falında bebek tabutu taşımak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir