AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının su içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının su içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının su içtiğini görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının su içtiğini gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Kahve falında arkadaşının su içtiğini görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, kazancının iki kat artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın sigara içtiğini görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, umutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir