AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı çıkarmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlı olduğunu görmek işlerinin de rast gideceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir