AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını su içerken görmek

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını su içerken gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının su içtiğini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çay içtiğini görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını bira içerken görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının süt içtiğini görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarının sigara içtiğini görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir