AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının kahve içtiğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kahve içip fal bakmak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kahve içtiğini görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında içilmiş kahve fincanı görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Kahve falında birinin kahve içtiğini görmek yeni kararlar alınacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kahve içip fal baktırmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kahve içerken görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında içilmiş kahve görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir