AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından yara görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtından yaralanmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalettir.

Kahve falında sırt yarası görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında kırmızı yara görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir