AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah yarası görmek

Kahve falında silah yarası görmek

Kahve falında silah yarası görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, işlerinden feragat edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında silah yarası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah yarası görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir