AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin silahla yaralandığını görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında silah yaralanmak malının ve parasının ziyan olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına inanılır.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak mutsuz ve moralsiz olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla yaralanan birini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, tüm dileklerin tutacağına işarettir.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir