AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla başkasının vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla başkasının vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla başkasının vurulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ekmeğine leke süreceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla başkasının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında silahla enseden vurulmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalettir.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında otomatik silahla vurulmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir