AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin silahla öldürüldüğünü görmek

Kahve falında kendinin silahla öldürüldüğünü görmek

Kahve falında kendinin silahla öldürüldüğünü görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin silahla öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında silahla terörist öldürmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla birini öldürmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kurt öldürmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında eşini silahla öldürmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla insanları öldürmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir