AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini silahla öldürmek

Kahve falında eşini silahla öldürmek

Kahve falında eşini silahla öldürmek sevdiği kişilere kavuşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Kahve falında eşini silahla öldürmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulur.

Kahve falında eşine silah çekmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini silahla görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalettir.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla öldürülmek istenmek yeni gayrimenkuller alınacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir