AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla insanları öldürmek

Kahve falında silahla insanları öldürmek

Kahve falında silahla insanları öldürmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Kahve falında silahla insanları öldürmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Kahve falında bir insanı silahla öldürmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla insanları öldürmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında silahla insan öldürmek kişinin şifa bulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulan insan görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına inanılır.

Kahve falında silah insan görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah insanlar görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı insanlar görmek iş öğreneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir