AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı silahla öldürmek

Kahve falında yılanı silahla öldürmek

Kahve falında yılanı silahla öldürmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yol alacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla yılan öldürmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yüklü siparişler alacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ve silah görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah yılan görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılana silah sıkmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında silahla hayvan öldürmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında eşini silahla öldürmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir