AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla terörist öldürmek

Kahve falında silahla terörist öldürmek

Kahve falında silahla terörist öldürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, borçların gittikçe artacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla terörist öldürmek gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında silahla terörist öldürmek zamanının boşa gideceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında silah terörist görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında silahlı terörist görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında terörist öldürmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında teröristler tarafından öldürülmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker olup terörist öldürmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristi öldürmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terörist tarafından öldürülmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir