AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kurt öldürmek

Kahve falında silahla kurt öldürmek

Kahve falında silahla kurt öldürmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kurt öldürmek gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Kahve falında silahla kurt öldürmek hoşluk içinde olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşini silahla öldürmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla birinin öldürüldüğünü görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla birini öldürdüğünü görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir