AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kefenlendiğini görmek

Kahve falında kendinin kefenlendiğini görmek

Kahve falında kendinin kefenlendiğini görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sorunlarını çözeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında kendinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kötülerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kefen biçmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kefen hazırlamak maddi konularda zayıf düşeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kefen görmek gönül yaralarının iyileşeceği, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kendinin kefenlendiğini görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kefenini görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir