AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen hazırlamak

Kahve falında kefen hazırlamak

Kahve falında kefen hazırlamak geçim sıkıntısının sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hayırlı bir yuva kuracağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kefen hazırlamak gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Kahve falında kefen hazırlamak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Kahve falında kefenini hazırlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur hazırlamak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kına hazırlamak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Kahve falında elbise hazırlamak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin odası hazırlamak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında gelin evi hazırlamak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir