AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kefenini görmek

Kahve falında kendi kefenini görmek

Kahve falında kendi kefenini görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında kendi kefenini gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kefende görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek kefen giymek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında kefende kan görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kefen biçmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarilmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kefen yıkamak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kefenle görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir