AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kefen görmek

Kahve falında beyaz kefen görmek

Kahve falında beyaz kefen görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kefen gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini beyaz kefenle görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kefen görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefen sarmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ruhani önderlik yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölmeden kefenlenmek insanları kandıracağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ölüp kefen giymek duaların kabul göreceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir