AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kefen biçmek

Kahve falında kendine kefen biçmek

Kahve falında kendine kefen biçmek korkularının üzerine gideceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, muradın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine kefen biçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında kendi kefenini biçmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine kefen biçmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kefen biçmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimleri biçmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane biçmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında orakla buğday biçmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında don biçmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamış biçmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir