AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini son nefesini verirken gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında işine son verilmek iyilik görüleceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında işine son verildiğini görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında son nefesini veren birini görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında son nefesini vermek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sevgisinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda sonuncu olmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulur.

Kahve falında otobüse son anda binmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ün sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir