AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda sonuncu olmak

Kahve falında sınavda sonuncu olmak

Kahve falında sınavda sonuncu olmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sınavda sonuncu olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sınava son anda yetişmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda sonuncu olmak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında son durak görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine inanılır.

Kahve falında son model telefon görmek eğer işsizse iş bulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında son model araba sahibi olmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir