AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse son anda binmek

Kahve falında otobüse son anda binmek

Kahve falında otobüse son anda binmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, depresyona gireceğine işarettir.

Kahve falında otobüse son anda binmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında otobüse son anda binmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında son anda otobüse binmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında uçağa son anda binmek muradın gerçekleşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında son anda trene binmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir