AnaSayfa / Genel / Kahve falında son nefesini veren birini görmek

Kahve falında son nefesini veren birini görmek

Kahve falında son nefesini veren birini görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında son nefesini veren birini gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Kahve falında son nefesini veren birini görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında can veren birini görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında süt veren keçi görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gelecekten haber veren birini görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında süt veren inek görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt veren anne görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kan veren birini görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir