AnaSayfa / Genel / Kahve falında işine son verildiğini görmek

Kahve falında işine son verildiğini görmek

Kahve falında işine son verildiğini görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında işine son verildiğini gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında işine son verildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında işine son verilmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse son anda binmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında son model siyah araba görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir