AnaSayfa / Genel / Kahve falında son nefesini vermek

Kahve falında son nefesini vermek

Kahve falında son nefesini vermek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, onu darda bırakmayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında son nefesini vermek gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında son nefesini veren birini görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Kahve falında son nefesini vermek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek kazancının katbekat artacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek başarılarının ve kazancının artacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sınavda sonuncu olduğunu görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah son model araba görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında son model arabaya binmek geride bırakacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir