AnaSayfa / Genel / Kahve falında işine son verilmek

Kahve falında işine son verilmek

Kahve falında işine son verilmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, fakirlikten kurtulmaya, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında işine son verilmek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Kahve falında işine son verildiğini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında işine son verilmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında denizin sonunu görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında son nefesini vermek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir